Onze Disciplines

Belastingadviseurs kiezen scherpe koers

Gedegen en creatieve adviezen op een hoog fiscaal niveau. En als het kan: scherp aan de wind. Maar wel altijd met oog voor de realiteit. Wolfsbergen Van Haarlem haalt eruit wat erin zit maar houdt het wel praktisch hanteerbaar want aan procedures hebt u natuurlijk helemaal geen behoefte. Wij bieden persoonlijk advies op maat niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland.

De ondernemende accountants

De dienstverlening van onze accountants wordt exact toegesneden op uw situatie. Flexibel en zonder franje waarbij wij verder kijken dan de grenzen van ons vakgebied. Want aan een kamergeleerde hebt u niets. Aan een meedenkende professional des te meer. Omdat Wolfsbergen Van Haarlem van oorsprong een belastingadvieskantoor is, kunnen op het gebied van accountancy alle fiscale aspecten diepgaand worden meegenomen.

Assurance – voor optimale zekerheid

Op het gebied van Assurance biedt Wolfsbergen Van Haarlem diensten waarvoor u normaal gesproken aangewezen bent op de grote kantoren. Wij hebben een samenwerkingsverband met een audit-only kantoor met AFM-vergunning voor het afgeven van verklaringen bij jaarrekeningen van niet-beursgenoteerde ondernemingen die op grond van wettelijke bepalingen controleplichtig zijn. Ook als u daartoe niet wettelijk verplicht bent, maar graag kiest voor zekerheid, kan onze partner controles verrichten op jaarrekeningen en andere financiële stukken.

Tips

Huwelijk buiten gemeenschap van goederen?

Heeft u uw jaarlijkse verrekening al uitgevoerd?

Nederlands Engels